eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: pixabay

Újabb helyeken tűnt fel a fekete párduc

Továbbra sem találták meg a rejtélyes nagymacskát.

Pár nappal ezelőtt Kiskunhalason bukkant fel egy fekete párduc, nagy riadalmat okozva. Az állatot szerdán Kecskeméten látták.

"Először csak egy mozgó fekete foltra lettem figyelmes, azt hittem egy őz vagy egy kutya lehet. Aztán elővettem egy nagy teljesítményű fényképezőt, és ráközelítettem. Akkor láttam, hogy valószínűleg a párduc járkál erre – mondta a Hírös.hu-nak Ugrina Csaba, aki a Ritz üzeménél látta a nagymacskát. Az állat az M5-ös felé haladt.

A férfi azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkeztek a Kecskeméti Vadaskert szakemberei is. Beszéltek a szemtanúval, megvizsgálták a képeket is, ez alapján nem tartják valószínűnek, hogy a Kiskunhalason látott párduc volt Kecskeméten, de ezt nem is zárhatják ki teljes bizonyossággal.

Később, szintén szerdán Ballószögön is látni vélték a fekete párducot: a Wéber kanyarban ugrott át egy busz előtt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×