INFORÁDIÓ
2021. szeptember 21. kedd
Máté, Mirella

társasház

2021.05.10. 10:00

Rövidesen zárul az OTP Business Társasházi Pályázata (x)

Néhány hetük maradt csak a társasházak lakóinak és közös képviselőinek, hogy vissza nem térítendő fejlesztési és állagmegóvási támogatásra pályázzanak az OTP Business-nél. A Társasházi Pályázat 20 lakóközösséget, összesen 15 millió forinttal támogat.
2021.04.29. 16:53

Cser-Palkovics András: életszerűtlen az egy lakáshoz egy parkolóhely szabály

Elhibázott a társasházak parkolóépítésének új, állami szabályozása – írta közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke szerint pedig az új építésű lakóházak kivitelezőinek lakásonként inkább két parkolóhelyet kellene létrehozniuk, nem egyet.
2021.02.22. 07:17

Egyre több társasház szorul felújításra – ebben is segíthet az OTP Business (x)

Nagyon sok társasház igényel állagmegóvási beruházásokat, a koronavírus-járvány pedig még jobban ráirányította a lakóközösségek figyelmét szűkebb környezetükre. Az OTP Business idén ismét összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrással támogatja a Társasházi Pályázatán nyertes lakóközösségeket. A társasházak és lakásszövetkezetek lakói fejlesztési, közösségépítési, biztonsági és állagmegóvási beruházásokkal is pályázhatnak.
2020.12.04. 06:00

Rejtély, hogy megfertőzi-e a társasházi felújításokat a járványhelyzet

Széchy Attila, a Budapesti Társasházi Közös Képviselők Egyesületének elnöke egyelőre nem lát megtorpanást, de ennek az az oka, hogy a most futó felújításokba 2019-ben vágtak bele, a házak egy évvel előre terveznek. Ha most baj van a befizetésekkel, akkor akadhat probléma - 2021-ben.
2020.07.29. 10:58

Üzentek a társasházaknak a kéményseprők

A katasztrófavédelem kéményseprőinek ellátási területéhez tartozó települések társasházaiba kötelezően és rendszeresen mennek a szakemberek. Ezek a kötelező feladatok idén, a járvány miatt három hónapon át szüneteltek, az ellenőrzéseket most pótolják. 
2020.03.18. 08:11

Bajba kerülhetnek a társasházak a koronavírus miatt

A bevételkiesések pénzügyi és jogi következményekkel járhatnak ezek a Portfolio gazdasági hírportál elemzése szerint legalább másfél millió embert érintenek. A bevételek elmaradása akár már idén a közös költség megemelésével járhat.
2019.12.04. 10:52

Elképesztő sikkasztási ügy Komlón

Csaknem hatvan komlói társasház vagyonkezelői kötelezettségeit látta el, így rendelkezett a bankszámlák és házipénztárak felett.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018