INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

szakorvos

2020.01.26. 10:25

Nagy port kavart az exkormányfő javaslata

Életük választása elé állítaná az orvosi egyetemet elvégzőket Robert Fico szlovák exkormányfő, a Smer elnöke. Fico úgy orvosolná a szlovákiai orvoshiányt, hogy bevezetné: azok a medikusok, akik hazai tanulmányaik elvégzése után nem az országban kezdenek el dolgozni, kötelezően kifizessék tanulmányaik költségét. Ez körülbelül 55 ezer eurót, mintegy 18 millió forintnak megfelelő összeget jelent. A medikusok tiltakoznak a tervezet ellen.
2017.02.07. 06:00

Gyengélkedik a betegút: drasztikus várakozási idők

Az egészségügyi ellátórendszerben lévő betegutak javítására szólítja fel a kormányzatot a Betegút Egyesület. A szervezet kommunikációs elnökhelyettese elmondta: felmérésük szerint a betegek sokat és olykor feleslegesen várakoznak egy-egy szűrővizsgálatra, ráadásul nagy részük nem is kap hiteles tájékoztatást a rendelőben.
2016.09.02. 16:45

Fékezheti az elvándorlást a béremelés

Szeptembertől emelkedik az egészségügyben a dolgozók bére. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az InfoRádiónak azt mondta, bízik abban, hogy a 2017-ig több lépcsőben megvalósított béremelés mérsékli az orvosok elvándorlását.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018