INFORÁDIÓ
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert

palkovics

2021.09.10. 17:22

Palkovics László: a Lynx a magyar védelmi ipar újjáépítésének zászlóshajója lehet

A Lynx-harcjárműgyár a magyar védelmi ipar újjáépítésének zászlóshajója lehet, olyan üzem épül Zalaegerszegen, amelynek tevékenysége összhangban áll a kormányzati célkitűzéssel - mondta az innovációs és technológiai miniszter pénteken a zalai megyeszékhelyen, a német Rheinmetall és a magyar állam közös beruházásában épülő gyár bokrétaünnepségén.
2021.09.05. 19:19

Palkovics László: a fokozatváltás kulcs

Olyan Magyarországot szeretnénk, ahol az egyetemek központi szerepet játszanak, ahol a tudást nemcsak átadják, hanem létrehozzák és hasznosítják is – jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter a Debreceni Egyetem tanévnyitó ünnepi szenátusi ülésén a Nagyerdei Stadionban.
2021.08.26. 13:12

Uniós második és harmadik helyet is produkált a magyar gazdaság

A sikeres járványkezelés nyomán Magyarország az elsők között lábalt ki a válságból - jelentette ki csütörtökön Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Az ösztönző állam - a magyar gazdaság újraindítása 2021. címmel rendezett konferencián, Budapesten.
2021.07.31. 11:52

Biztosan lesz 2037-ig Forma-1-es futam a Hungaroringen

Palkovics László: 2037-ig biztosított a hungaroringi Forma-1-es futam. Az innovációs és technológiai miniszter szombaton a Magyar Nagydíj helyszínén egyeztetett Stefano Domenicalival, az F1 elnök-vezérigazgatójával.
2021.07.30. 15:22

Magyarországon is dolgoznak a közúti balesetmentességen

2050-re nullára akarják csökkenteni a közúti halálos balesetek számát az Európai Unióban. Az ehhez szükséges megoldásokon, fejlesztéseken már dolgoznak Magyarországon az innovációs és technológiai miniszter szerint.
2021.06.30. 13:01

Kivételes szerepbe kerülhet az ország a digitális innovációk terén

Megalakult az Interdiszciplináris Technológiai Alkalmazások Bizottság (ITAB), amelynek fő célja, hogy javaslatot tegyen az információtechnológia területén megjelenő releváns innovációk hasznosítására, és biztosítsa a nyitott egyeztetések lehetőségét a szakágazatok és az államigazgatás képviselői között. A Bizottság a Digitális Jólét Program (DJP) kezdeményezésére jött létre, elnöke Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
2021.06.07. 09:22

Soron kívül asztalra kerülhet a minimálbér-emelés kérdése

Az infláció emelkedése a következő hónapokban teljesen elviszi a minimálbér és a garantált bérminimum idei, 4 százalékos emelését, vagyis az idei lehet az első év hosszú idő után, amikor stagnál, vagy akár csökkenhet is a legkisebb bérek vásárlóereje. A teljes nemzetgazdaságban ugyanakkor továbbra is gyorsan, 10 százalékkal nőnek a keresetek, mégis kérdéses, hogy mikor emelkedik újra a minimálbér és a bérminimum.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018