INFORÁDIÓ 
2020. november 24. kedd
Emma

nagycsaládosok

2020.08.19. 06:45

Már 44 ezer anya élt az adókedvezménnyel

Soha nem látott összeg marad idén a családoknál, csak az adókedvezményekkel 380 milliárd forintot spórolhatnak a gyermekes szülők - mondta Tállai András, kiemelve, hogy már több mint 44 ezer négy- vagy többgyermekes anya élt az új adókedvezménnyel, ők nem fizetnek egy forint személyi jövedelem adót (szja) sem.
2019.08.31. 18:54

Mindig legyen valami új, amit a gyerek választhat ki magának

Az időbeosztás iskolához igazítása fontos a nyár utolsó napjain, de ez annak az ideje is, hogy együtt legyen a család az év közbeni rutin beindulása előtt – mondta az InfoRádiónak Joó Kinga, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökhelyettese.
2019.05.24. 14:34

Óriási az érdeklődés a kormány új programja iránt

Családbarát Magyarország feliratú matricákkal látják el a nagycsaládosok autóvásárlási programja keretében megvásárolt személyautókat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
2019.05.04. 14:10

Herczegh Anita: a gyermek világra jöttével új időszámítás kezdődik

A gyermek világra jöttével a családban új időszámítás kezdődik: egy csodálatos korszak tengernyi, sohasem tapasztalt örömmel és kihívással, mindennél erősebb szeretetkapcsolatokkal - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szombati rendezvényén az óbudai Hajógyári-szigeten.
2018.11.12. 16:41

Novák Katalin: státuszt jelenthet, ha valaki három gyermeket szül

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának családügyi államtitkára úgy látja, ha felhatalmazást kapnak az emberektől, a három gyermeket szülő nők élethosszig tartó támogatásban részesülhetnek adókedvezmény vagy adómentesség formájában.
2018.09.15. 14:32

Dömötör Csaba: pár héten belül indul a nemzeti konzultáció

A kormány nem titkolt célja, hogy Magyarországot családbarát hellyé tegye, az ehhez szükséges további lépéseket egy nemzeti konzultáció keretében szeretnénk közösen eldönteni - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Tatán, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) hagyományos őszi találkozóján.
2018.06.21. 20:57

Nagycsaládosok: nagyon fontos a stabilitás

A gyermekvállalásban és a demográfiai folyamatok kedvező alakításában a leendő szülők mellett az államnak is fontos szerepe van – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke. Kardosné Gyurkó Katalin kiemelte, hogy a civil szervezetek utcai jelenlétét meg kell előznie a tárgyalásoknak.
2017.12.16. 13:37

Novák Katalin: három intézkedéssel segíti a kormány jövőre a nagycsaládosokat

Három olyan intézkedés lép életbe jövőre, amely a nagycsaládosok életét megkönnyíti. Kettő közülük az ingatlanvásárláshoz kötődik, a harmadik pedig adminisztratív enyhítést hoz - közölte Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombaton Budapesten, az Erkel Színházban, a Nagycsaládosok az Erkelben című rendezvényen.
2016.05.08. 11:50

Hagyományteremtő babaköszöntőt tartott a NOE

Az öröm, amit egy gyermek okoz, és az érték, amit később teremt a világban, nemcsak a családjuké, de a közösségé is, a szülők dolga csak annyi, hogy segítsék gyermeküket álmaik elérésében - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) vasárnapi hagyományteremtő babaköszöntőjén Budapesten.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018