INFORÁDIÓ
2022. augusztus 20. szombat
István

nagy attila

2022.04.03. 23:46

NVI-elnök: a jelenleg elérhető adatok előzetes eredmények

Az országgyűlési választás egyéni eredményét jövő szombaton állapítják meg az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságok, a választás országos listás eredményét pedig legkésőbb április 22-éig a Nemzeti Választási Bizottság – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke vasárnap esti sajtótájékoztatóján.
2022.04.02. 22:30

Nagy Attila, az NVI elnöke a választási tudnivalókról, a szavazatszámlásról és az eredmények közléséről

Először az egyéni, utána a listás, majd a népszavazási szavazólapokat fogják megszámolni, mondta a Nemzeti Választási Iroda elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Nagy Attila közölte, az első eredményeket országosan 10 százalék körüli feldolgozottságnál teszik majd közzé. Mindenkit figyelmeztetett, hogy vigye magával személyi okmányait, és tollat használjon a szavazáshoz. Minden választási tudnivaló egy interjúban.
2021.12.16. 16:59

Nagy Attila: a tavaszi kampányban mindenki ellenőrizheti majd, kire adott le ajánlást

A fejlesztések az utolsó szakaszukhoz értek, az országgyűlési választásra gyakorlatilag teljes egészében felkészült az informatikai rendszer – mondta Nagy Attila, a Nemzeti Választási Iroda elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a választási felkészülésről, a névjegyzékek nyilvánosságáról, a szavazatszámlálók feladatairól és az eredményközlés gyorsaságáról is.
2020.05.28. 15:12

Elemző: jó úton halad a Jobbik az 5 százalék felé

Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője szerint Jakab Péter pártelnök "faék egyszerűséggel", de ügyetlenül másolja a Fidesz-vezetést. Úgy vélte, a Jobbiknak arra is nagyon rosszak az esélyei, hogy önálló pártként bekerüljön a parlamentbe 2022-ben.
2020.02.03. 10:49

A Fidesz számára a mostani helyzet sem éppen ideális

A Fidesznek továbbra is a néppárti tagság lenne az érdeke, mert ez a legnagyobb európai pártszövetség – fogalmazott az InfoRádió ReggelInfo című műsorában Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője. Hétfőn kezdődik az Európai Néppárt kétnapos közgyűlése Brüsszelben.
2019.10.05. 10:26

Íme Magyarország válasza a káros éghajlati hatásokra

Minden eddiginél jelentősebb programokkal folytatja az erdő- és faültetéseket az Agrárminisztérium – hangzott el a témában rendezett nemzetközi konferencián. Már megkezdték az őshonos fafajták klímaváltozásnak ellenálló példányainak telepítését, amiért komoly támogatás is jár. 
2019.09.09. 09:57

Nagy Attila Tibor: új, kormányzati kommunikációs hadjáratok indulhatnak

A kormányzati kommunikáció leendő súlypontjairól is beszélhetett akár zárt ajtók mögött Kötcsén Orbán Viktor miniszterelnök, amikor többek között a drogfogyasztás, illetve a homoszexuális párok örökbefogadása ellen szállt síkra - vélekedett az InfoRádióban Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa.
2019.03.07. 06:03

Elemzők: Manfred Weber karriertervén múlhat, hogy marad-e a Fidesz a Néppártban

Tóth Erik (Nézőpont) szerint a németek döntik el, kizárják-e a Fideszt az Európai Néppártból, de erre a májusi EP-választástól függetlenül sem kerül sor. Nagy Attila Tibor (Méltányosság) viszont úgy véli, nem biztos, hogy május 26. után olyan fontos lesz a pártcsaládnak a magyar kormányzó párt.
2018.09.07. 22:21

Átadták az idei Kaszás Attila-díjat

Nagy Csongor Zsolt színművész, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának tagja kapta a Kaszás Attila-díjat, amelyet az országos színházi évadnyitó gála keretében adtak át pénteken a tatabányai Jászai Mari Színházban.
2017.08.25. 19:25

Mérgező tojásokat találtak: ezt tanácsolja a hatóság

Újabb fipronilos tojásokat találtak az ellenőrök Magyarországon. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának helyettes vezetője azt tanácsolja, hogy ne fogyasszanak külföldi tojást, de jelöletlent semmiképpen.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018