INFORÁDIÓ
2022. június 28. kedd
Irén, Levente

fbamsz

2021.03.25. 05:40

Ijesztően sokan robognak kötelező nélkül

A jó idő beköszöntével indul a robogók szezonja is. Napjainkban mintegy 600 ezer robogó üzemel az országban, azonban mindössze 15-20 százalékuk után fizetik rendszeresen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) évi 5-6 ezer forintos átlagos díját a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) becslése szerint.
2020.10.11. 12:14

Nagyon megjárhatják a figyelmetlen Airbnb-tagok

A korábban az Airbnb keretében kiadott, ám a járványhelyzet miatt immár hónapok óta üresen álló ingatlanok biztosítását mielőbb újra kell egyeztetni a biztosítóval, különben káresemény esetén előfordulhat, hogy a biztosító nem fedezi a felmerülő károkat – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).
2019.07.10. 15:02

Erre nem árt odafigyelni albérletkereséskor

Fontos dologra hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége az őszi tanévkezdés előtti albérletkeresési időszak közeledtével.
2018.11.27. 04:48

Fontos döntés vár a magyar autósokra

Bár az ügyfelek a biztosítóiktól már jó ideje megkapták a díjmódosításról szóló értesítéseket, kedvezőbb díjú szerződésre az első három hét során mindössze az érintett autósok 5-6 százaléka váltott. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az utolsó hétre várja az év végi szerződésváltások mintegy 40 százalékát, így a kampányban biztosítót váltók száma várhatóan 80 ezer körül alakul majd.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018