INFORÁDIÓ
2021. május 6. csütörtök
Frida, Ivett

önkéntesség

2020.04.15. 19:30

Rengeteg az önkéntes felajánlás, és a cégek sem tétlenkednek

Már több mint ötezer felajánlás érkezett a segitunkegymasnak.hu oldalon keresztül, sokan önkéntes munkával és egyéb felajánlásokkal, a nagyobb cégek adományokkal segítenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben. A március 21. óta működő honlapon keresztül folyamatosan és gyorsan érkeznek a felajánlások, hangsúlyozta az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője Üllőn.
2018.07.27. 15:19

Háromezer fiatal végezhet önkéntes munkát

A fiataloknak érdemes elmenni önkéntesnek, ugyanis a mellett, hogy biztosított jogviszonyuk lesz, megismernek egy olyan területet, amivel eddig nem találkoztak - mondta a család-és ifjúságügyért felelős államtitkár, Novák Katalin.
2017.11.16. 15:21

Fiatalokat segítségre nevelő program kezdődik

Több mint 800 millió forintot nyert el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) fiatalok képzésére, utánpótlás-nevelésre - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
2016.10.13. 12:34

Novák: terjeszteni kell az önkéntesség kultúráját

Fontos feladatnak nevezte az önkéntesség kultúrájának elterjesztését Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára egy önkéntesség témakörében szervezett csütörtöki, budapesti konferencián.
2016.09.23. 14:29

Novák Katalin: legyen az életünk része az önkéntesség

A Nemzeti Önkéntes Tanács (NÖT) létrehozásának célja az önkéntesség kultúrájának további terjesztése, egy újabb lépés abba az irányba, hogy minél több magyar ember életének legyen része az önkéntesség - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018