eur:
393.82
usd:
365.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Halálra szúrta apját egy 15 éves - véres dráma rajzolódott ki az anya szavaiból

Az ő szeme láttára szúrta szíven a 15 éves fiú az apját.

Nem akart Csaba több sört adni 15 éves fiának, amire a gyerek úgy bedühödött, hogy késsel halálra szúrta édesapját szombat hajnalban. A kamasz édesanyja a történtekről a Blikknek azt mondta, a földeken dolgoztak tíz órát pénteken, utána értek haza. A fiuk már a házukban ücsörgött és italt követelt. "Ő nem lakik velünk, mert ahogy a többi gyerekünk, ő is nevelőszülőknél van. Sajnos azonban állandóan elszökik onnan, így került hozzánk akkor este is. Az apja adott is neki három sört, de amikor már a negyediket követelte, mondta neki, hogy elég volt."

Az asszony elmondása szerint a gyerek erre bevadult, betett valami őrült zenét, majd se szó, se beszéd fogta a kést és az apjára támadt. "Szúrta mindenhol, ahol csak érte, látszott, hogy teljesen elborult az agya. (...) Ömlött a vér, én meg csak zokogtam" - idézte fel a drámai pillanatokat az anya.

A 15 éves kamasz ezután kihívta a rendőröket, feladta magát. Az anya nem akarja többé látni, a házukba sem akar visszamenni - egyik fiánál húzta meg magát, és gyászolja élete szerelmét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×