eur:
393.49
usd:
368.34
bux:
65994.41
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay.com

Mindent bevallott a futónővel erőszakoskodó férfi

Azt mondja, maga sem érti, hogy tehetett ilyet.

Teljes körű beismerő vallomást tett két napja az a 37 éves férfi, aki október 13-án leütötte, majd szexre próbálta kényszeríteni az ismert futónőt, Makai Viktóriát – értesült a Bors.

A férfi megbízott védője, Vidákovics Béla Zsolt a lapnak megerősítette, hogy a férfi a szexuális erőszak bűntettét és a testi sértés vétségét is elismerte, kihallgatásán részletesen beszámolt a történtekről. Az ügyvéd a lapnak hozzátette, védence a cselekmény elkövetését nagyon megbánta, nem érti, hogyan követhette azt el.

A büntetlen előéletű férfit a környezetében élők is megbecsülték, felesége a mai napig kiáll mellette - írja a Bors.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
A betont sosem fogjuk elhagyni, de még idén jöhet a zéró kibocsátású cement

A betont sosem fogjuk elhagyni, de még idén jöhet a zéró kibocsátású cement

A globális szén-dioxid-kibocsátás tavaly rekordszintre emelkedett, 1,4 százalékkal meghaladva a 2019-es, Covid előtti szintet, amelyet jellemzően a háztartások energiafelhasználása, a közlekedés, a nemzetközi légi közlekedés és hajózás okoz, de olyan iparágaknak is szerepe van benne, mint a műtrágya-, acélgyártás, olajfinomítás, vagy éppen a cementipar. Ugyanakkor azt kevesen tudják, hogy utóbbi szektor az elmúlt évtizedekben olyan átalakuláson megy keresztül, aminek következtében ma már globális trend a gyártás során a szén és egyéb fosszilis anyagok helyett az alternatív tüzelőanyagok használata, és még idén polcokra kerülnek a minimum 30 százalékkal kevesebb CO2 kibocsátással készült cement készítmények. Norvégiában pedig üzembe helyezik az első olyan CCS (Carbon Capture and Storage) technológiával működő cementgyárat, ahonnan zéró kibocsátású termékek kerülnek majd ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×