eur:
394.72
usd:
370.66
bux:
65398.23
2024. április 19. péntek Emma
San Francisco, CA, USA - Feb 9, 2020: American microblogging and social networking service company Twitters Headquarters in San Francisco, California, in the evening.
Nyitókép: hapabapa/Getty Images

Leszavazták a Twitter felhasználói Elon Muskot: le kéne mondania

A cégvezető azt kérdezte, maradjon-e a Twitter élén, az emberek szerint inkább le kellene mondania.

A szavazatok 57,5 százaléka szerint Elon Musknak le kell mondania a Twitter vezetéséről - írja a BBC.

Musk 122 millió követője közül több mint 17 millióan éltek azzal a lehetőséggel, hogy véleményt nyilvánítsanak az ügyben. A szavazás lezárulta óta a Twitter tulajdonosa és egyben vezetője még nem reagált annak eredményére.

A korábbi, általa indított Twitter-szavazások alkalmával ugyanakkor tartotta magát ahhoz, hogy amit az emberek ilyen módon kérnek, az meg is fog történni. Gyakran hangoztatja, hogy

"a nép szava Isten szava",

ennek tükrében pedig le kellene mondania vezérigazgatói posztjáról. Elon Musk október végén vásárolta meg a Twittert, azóta bevezette az előfizetési rendszerét, melyen belül a kék pipát pénzért kínálja, az ellenőrzött felhasználói fiókok pedig szürke vagy arany jelet kaphatnak. Elbocsátotta a dolgozók felét, a maradóktól túlórát követelt, és a cég irodájában hotelszobákat rendeztek be, hogy a dolgozók egy része azokban alhasson - ahogy Musk maga is ezt teszi, a hírek szerint azóta, hogy felvásárolta a vállalatot, nem hagyja el központját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×