eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk
Csonka András énekes Sárosi Katalin táncdalénekes és Zsoldos Imre trombitaművész emlékestjén, amelyet a Szerelem története címmel tartottak a 22. Zsidó Kulturális Fesztiválon a Dohány utcai Zsinagógában 2019. szeptember 4-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiszabadult a karanténból Csonka András

Második tesztje negatív lett, így visszatért próbálni a színész.

Csonka Andrásnak két héttel ezelőtt pozitív lett a koronavírus tesztje. Az RTL Klub Fókusz című műsorának felidézte, hogy először köhögés és hőemelkedés jelentkezett nála, és megijedt, hogy lesznek-e erősebb tünetei is.

A színész szagokat és ízeket nem érzett, ez zavarta a legjobban.

Most már az ízlelés kezd visszatérni, de elmondása szerint még nem az igazi.

A két hét karantén alatt rendszeresen keresték szomszédai és barátai, hogy segítsenek az ellátásában.

Most már negatív lett a tesztje, így visszatért próbálni a Játékszínbe, valamint az edzéseket is újrakezdte.

Csonka András elmondta azt is, hogy szokásai is megváltoztak. „Amióta ez az egész elindult tavasszal, azóta sok mindenben én is megváltoztam. Például a higéniai szokásaim mindenképpen, tehát egészen másképp mosok kezet, mint addig, amikor csak lögybölés volt szappannal” – fejtette ki.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×