Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bíróság előtt Amy Winehouse

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Amy Winehouse megjelent csütörtökön a londoni bíróságon, ahol az ellene felhozott vádat ismertették. Az énekesnőt egy női rajongója szándékos bántalmazásával vádolják.

A szürke ruhába öltözött Winehouse férjezett nevén, Amy Jade Civilként mutatkozott be a bíróságon, csöndben hallgatta végig az ügyész vádbeszédét és alkalmanként jegyzetelt.

Lyall Thompson, a vád képviselője elmondta, hogy a díva tavaly szeptemberben egy jótékonysági estélyen ütötte szemen Sherene Flash táncosnőt, aki fotót akart róla készíteni.

A vádbeszéd szerint Winehouse először beleegyezett abba, hogy Flash lefotózza, ám feltehetően feldühítette, hogy a táncosnő egy részeg ismerőse is rá akart tolakodni a képre.

"Winehouse kisasszony úgy érezhette, hogy kedvesen beleegyezett abba, hogy készüljön róla egy kép, ám nem egy ittas idegennel" - rekonstruálta a történteket az ügyész. Ugyanakkor leszögezte, hogy semmi sem menti az énekesnő viselkedését, aki haragjában "szándékosan" szemen ütötte Flasht.

Thompson azt is kijelentette, hogy Winehouse szemmel láthatólag alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állt tette elkövetésekor.

A közismerten alkohol- és drogfüggő Grammy-díjas sztár az utóbbi hónapokat a karib-tengeri St. Lucia szigetén töltötte. A múlt héten távollétében mondták ki Londonban a válását Blake Fielder-Civil zenésztől, aki két évig volt a férje.