eur:
392.67
usd:
366.38
bux:
66787.35
2024. április 26. péntek Ervin

Meztelen az elnök nője - nézze meg Ön is!

Újabban egy szupermodellel randevúzik Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. A nemrégiben elvált államfő legújabb választottja az olasz Carla Bruni, akivel nemrégiben a francia Disneylandben randevúzott, a gyerekekkel együtt.

Mick Jagger, Eric Clapton, Nicolas Sarkozy - a három férfit egy olasz szupermodell köti össze, méghozzá Carla Bruni, akivel mindhárman kerültek már romantikus kapcsolatba.

A szombaton 40. születésnapját ünneplő olasz hölgyet az élelmes francia sajtó a Párizs melletti Disneylandben kapta lencsevégre a francia elnök társaságában - a randevúra természetesen mindkét fél magával vitte gyermekeit is.

Carla Bruninak Raphael Enthoven filozófiaprofesszortól van egy hatéves kisfia, Nicolas Sarkozy pedig a tízéves Louis édesapja.

A helyzet komolyságát jelzi, hogy már az államfő pártjából is megerősítették a sajtónak, hogy a pár "valóban nagyon közel áll egymáshoz". Az egyik fotós nem tartja kizártnak, hogy az elnök azért "mutatta be" új szerelmét a sajtónak és a közvéleménynek, hogy leállítsa a szerelmi életéről keringő pletykákat.

Míg Nicolas Sarkozy nem rejtőzködik a sajtó elől, elvált felesége, Cecilia Londonba költözött, hogy ne legyen szem előtt, és mert közös fiúkat, Louist a dél-kensingtoni Lycée Francais Charles de Gaulle-ba szeretné járatni. Az iskolát máris egy sor bírálat éri, mert felvették a fiút, holott általában évekkel korábban kell jelentkezni.

A szupermodellséggel gyakran együtt járnak az aktfotók is, melyekből ide kattintva tekinthet meg válogatást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×