Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kukucskáljon be a valóságshow sztárjainak lakásába!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az Osbourne-család személyes tárgyainak sokasága kerül kalapács alá egy Beverly Hills-i árverésen, amelynek bevételét Sharon Osbourne vastagbélrák elleni alapítványa kapja.

Az érdeklődők több mint 600 ingóságra licitálhatnak, amelyek a család három luxuslakásából származnak. Számosat közülük a nagyközönség is láthatott az MTV The Osbournes című valóságshow-jában.

A kollekcióban megtalálható egy ülő Buddha-szobor, számos bútor, az Eiffel-torony kicsinyített mása, a híres koponya-díszítéssel ellátott robogó, de Kelly és Sharon Osbourne ruháira is lehet ajánlatokat tenni. A tárgyak értékét 350 millió forintnak megfelelő összegre taksálják.

Sharon Osbourbe elmondta: őt és férjét is különleges emlékek fűzik az árverésre felkínált a darabokhoz, amelyek az életük szerves részét képezték. A család lakásáról készült képeket ide kattintva megnézheti!

"Ez olyan, mintha önmagunkból adnánk fel egy darabot, remélem mindegyik egyedi otthonra talál" - tette hozzá.

Ozzy Osbourne kissé másként látta a történteket: "Nem tudom miért adjuk el mindezeket. Sharon azt mondta, hogy muszáj, különben a házunk kib..ul felrobban".

"Támogatom, amíg nem kéri el az alsógatyáimat az árverésre, különösen, hogy ez segít pénzt gyűjteni az alapítványa számára" - fűzte hozzá.

Az aukciót november 30-án és december 1-jén tartják Beverly Hills-ben.