Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ez a válás már több mint háború

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Hadjáratot indított a szenzációhajhász újságok ellen Heather Mills, Paul McCartney, az egykori Beatles együttes tagjának válófélben lévő felesége.

A volt modell a múlt héten több tévéinterjúban is kritizálta a médiát. Elmondása szerint a bulvárlapok elleni kirohanása óta több ezer ember csatlakozott a fair sajtót követelő petíciójához.

A nő azt tervezi, hogy petícióját eljuttatja az Európai Parlamenthez, amely reményei szerint megerősíti a média "sajátos része" elleni törvényes lehetőségeket.

Heather Mills közölte: az elmúlt másfél évben a lehető legrosszabb, "még egy pedofilnál vagy egy gyilkosnál is" rosszabb volt a sajtója, és most eljött az ideje annak, hogy megvédje magát és lányát.

A volt modell ahhoz hasonlította ezt, mintha hosszú idő után börtönből szabadult volna ki.

Arra a kérdésre, hogy miért nem marad inkább "csendben", hogy ne fokozza még tovább a média érdeklődését, Heather Mills azt mondta: "Egy éve hallgatok, és ez nem jött be. Négyezer cikket írtak rólam".

Heather Mills a múlt héten több televíziós és rádiós interjút adott. Ezekben azzal vádolta meg a válásáról cikkező médiát, hogy "a szakadék szélére taszították".

A Hello! magazinnak adott nyilatkozatában zsugorinak nevezte férjét, Paul McCartney-t.

Amikor szakítottunk, azt mondtam, nem kell egy penny sem, csak annyit akarok tőled, hogy védj meg - mondta a volt modell a zenészről, akinek vagyonát 825 millió fontra (több mint 300 milliárd forint) teszik.

A Hello! magazinnak nyilatkozva egy eddig alvó vulkánhoz hasonlította magát, amely most kitört. Hozzátette: el akarja mondani a történetét, hogy megvédhesse magát.

Felajánlottam Paulnak, hogy ha megvéd engem az elkerülhetetlen gyűlölettől, amelyet azért kapok, mert egy Beatles-tag felesége vagyok, soha semmilyen, számára hátrányos dolgot nem mondok - mondta Heather Mills

Korábban a lapok arról írtak, hogy a volt modell ultimátumot adott férjének: a zenész kössön vele 50 millió fontos válási egyezséget, vagy bíróság elé viszi az ügyet.

Az egykori modell felvetette azt is, hogy magának követeli majd közös gyermekük, Beatrice felügyeleti jogát, és magával is viszi a kislányt az Egyesült Államokba. Paul McCartney éppen ettől tart a leginkább.

A megegyezés október közepén már majdnem megszületett, de Heather Mills abba nem akar beleegyezni, hogy ne legyen joga beszélni mindarról, ami házassága alatt történt. Sőt, jelezte azt is, szeretné, ha film készülne az életéből.