eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Anyja és szeretője küzd Anna Nicole Smith holttestéért

Anyja és ügyvédje vitázik arról, hol temessék el Anna Nicole Smith-t. Eközben már folyik egy meghallgatás, ahol az egykori playmate egy másik szeretője is magának követeli a modell kislányát.

Nem csitulnak a kedélyek Anna Nicole Smith halála körül. Floridában folynak ugyanis a meghallgatások, amelyek során a néhai modell anyja és ügyvédje, valamint utolsó szeretője, Howard K. Stern vitázik arról, hogyan temessék el az egykori playmate-et.

Anyja, Virgie Arthur, aki már régóta nem tartotta lányával a kapcsolatot, azt követeli, hogy Anna Nicole Smith holttestét szállítsák vissza szűkebb hazájába, Texasba. Howard K. Stern viszont úgy látja jónak, hogy a nőt a Bahamákon, fia, Daniel mellé temessék el.

Eközben Los Angelesben is megkezdődött az a meghallgatás, amelynek során a bíróság azt próbálja megállapítani, vajon kinek a felügyeletére bízza Anna Nicole Smith kislányát, Dannyelint, amíg meg nem érkezik az apasági teszt eredménye.

A bíróság előtt megjelenik majd Anna Nicole egy korábbi barátja, Larry Birkhead fotós is, aki, akárcsak Howard K. Stern, magának követeli a gyereket.

Dannyelin jelenleg a Bahamákon van az ügyvéddel, ahol az ország bevándorlási minisztere a hétvégén lemondásra kényszerült, miután az egyik ottani lap képeket közölt róla és a kislány anyjáról, amint egy ágyon ölelkeznek.

Folyik a nyomozás az ellen az orvos ellen is, aki a hírek szerint a volt playmate-nek felírta a metadont, amelynek túladagolása okozta valószínűleg a nő halálát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×