eur:
389.28
usd:
362.09
bux:
68620.8
2024. május 8. szerda Mihály

Orlando Bloom és Kirsten Dunst már nem csak a mozivásznon...

Úgy tűnik Orlando Bloom és Kirsten Dunst nemcsak a mozivásznon, hanem a valóságban is egymásra talált. Bár közös filmjük, az Elizabethtown forgatása idején még mindketten mással jártak, mostanában többször is együtt látták őket.

Orlando Bloom és Kirsten Dunst a Elizabethtown forgatásán találkoztak még tavaly. Ám akkor Orlando Bloom még kitartott Kate Bosworth mellett, Kirsten Dunst pedig a Túl a barátságon egyik sztárjával, Jake Gyllenhaallal járt.

Hollywoody pletykák szerint a két színész azonban már lassan egy hónapja együtt van, nemrég pedig a hírességek egyik kedvenc helyén, a Chateau Marmont hotelben is együtt látták őket.

"Kirsten és Orlando között határozottan több van, mint barátság. Csókolóztak és összebújtak a hotel bárjának egyik sarkában, és úgy tűnt, nem érdekli őket, hogy látja-e valaki" - mondta egy névtelenséget kérő forrás a Daily Mailnek.

Az illető, aki Orlando barátjának vallja magát, azt mondja: a színészt megigézte Kirsten Dunst vidám természete, és az a tény, hogy nem figyel oda mániákusan az alakjára és a súlyára, mint más fiatal színésznők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×