eur:
388.54
usd:
360.78
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Legdöbbenetesebb okleveles képzések 1.

"Munkavállalásra alkalmas okleveles végzettséggel ezoterikus spirituális tanfolyam A-Z-ig" - ezzel kecsegtet egy szórólap, amelyet az InfoRádió egyik munkatársa "fedezett fel". Kíváncsiságunkat leginkább a szervcserét is végrehajtó szellemgyógyászat, és a fantomon keresztül való kezelés keltette fel, illetve az, hogy mindez pontosan milyen okleveles képzési kategóriába eshet. Utánajártunk.

Az ezoterikus, spirituális gyógyítás az, amikor istennek és a szellemnek a segítségével gyógyít valaki - tudta meg az InfoRádió Tihanyi Tamás metafizikus pszichoterapeutától, a tanfolyamot kínáló központ vezetőjétől.

Arra, hogy ez vajon milyen OKJ képzési kategóriába eshet, a Budapesti Munkaügyi Központ nem tudott választ adni. Mivel ez nem OKJ-s képzés, nem tudják milyen oklevelet adhat - mondták.

Tihanyi Tamás szerint azonban spirituális spiritisztaként végeznek, és ha az oklevéllel a kezükben elmennek az önkormányzathoz, ott spiritisztaként kapnak is vállalkozói engedélyt.

"Már többen is kiváltották a vállalkozóit ez alapján, úgyhogy biztosan tudom mondani, hogy ezzel lehet dolgozni" - jelentette ki a központ vezetője, aki azonban többet nem árult el arról, hogy pontosan mi is ez az oklevél.

"Személyi szolgáltatás"

A szórólapon mindenesetre szerepel egy szakképzési azonosító. Azt pedig, hogy a 00780021-es okj-szám alá tartozó "személyi szolgáltatási, vendéglátói, kereskedelmi, idegenforgalmi képesítések" címszó alá pontosan hogyan is sorolható be a "spirituális spiritiszta", azt döntse el mindenki maga. (Az inforadio.hu stábja végül a "személyi szolgáltatás" mellett tette le voksát.)

Az InfoRádió kérdésére Tihanyi Tamás elárulta, hogy a szellemgyógyászatban a szervcserét a szellemen hajtják végre mélytudati, vagyis szellemállapotban.

Aki hisz ebben, annak a szellemen végzett gyógyítás, például a szervcsere átivódik a fizikai testébe is - hangsúlyozta Tihanyi Tamás, aki azonban arra nem adott egyértelmű választ, hogy szervcsere esetén honnan is jön az új szellemszerv.

A központ vezetője szerint a szellemben hívő emberek mintegy 20 százalékánál hatásos a műtét.

Mi is a fantom?

A fantomon keresztül történő kezelésnél sem kell semmi ijesztőre gondolni - derült ki Tihanyi Tamás szavaiból. Fantomnak ugyanis az ember energiamezőjét nevezik, és ilyenkor azon keresztül folyik a gyógyítás.

A hirdetésben szereplő - összesen 53 ezer forintba kerülő négy hónapos - tanfolyam a központ vezetője szerint az ötödik, vagy hatodik a sorban. Általában körülbelül harminc fővel indul a csoport, oklevelet 10-15 ember kap. Azt azonban, hogy hányan folytatják ezután spirituális spiritisztaként, nem tudta megmondani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×