eur:
396.48
usd:
369.08
bux:
69661.21
2024. június 20. csütörtök Rafael
Nyitókép: Facebook/Richter Florian Cirkusz – Szilágyi Dávid

Már a rendőrség nyomoz az újabb cirkuszbaleset ügyében

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a Richter Flórián Cirkuszban szombaton történt baleset ügyében.

Eljárást indított a Soproni Rendőrkapitányság a szombaton történt cirkuszbaleset ügyében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. Az eljárást ismeretlen tettes ellen indították meg – írta az Index a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, baleset történt a Richter Flórián Cirkusz szombat délutáni előadásán, a Flying Henríquez légtornászcsoport műsorszáma alatt, amikor az egyik artista elvétett egy mozdulatot, és a mélybe zuhant. A védőhálóra zuhant férfi nem sérült meg, azonban a hálót tartó egyik oszlop a nézőtérre dőlt a terheléstől, és eltalálta az egyik vendég fejét. A balesetet szenvedett középkorú férfit életveszélyes állapotban, eszméletlenül szállították a győri kórházba.

A cirkusz belső vizsgálatot indított. Az Országos Mentőszolgálat közölte, a férfi súlyos koponyasérülést szenvedett, és egy traumatológiai centrumba szállították.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.20. csütörtök, 18:00
Demkó Attila
a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×