Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hogyan lesz valakiből jó szerető?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szex élménypark nyílik London belvárosában. Az Amora nevet viselő látványosság létrehozóinak célja azonban nem a látogatók vágyainak felkeltése, vagy éppen kielégítése, hanem a szexualitást övező mítoszok és a tények szétválasztása, illetve a vendégek ezirányú képességeinek fejlesztése.

Hogyan lesz valakiből jó szerető? - létrehozói szerint erre tanít a Szexualitás és Párkapcsolatok Akadémiája, vagyis az Amora, amely szeptember elején nyílik meg a Picadillyn.

"Ez az akadémia kitágítja a szexualitást övező határokat, és mindegy mennyire bátran, vagy félve jön be valaki, itt minden információt megkap ahhoz, hogy fantasztikus szerető lehessen" - hangsúlyozta a kiállításokért felelős Sarah Brewer.

A több mint ezer négyzetméteren elterülő kiállítás hét zónán viszi végig a látogatókat, külön részleget szentelve például a vonzódásnak, a szerelemnek, a párkapcsolatnak, a szexuális egészségnek és persze a gyönyörnek és az orgazmusnak is.

Tanuljon meg jól csókolni!

Az élményparkban lesznek például életnagyságú szilikonból készült modellek, amelyeket megérintve a látogatók megtudhatják, merre vannak a női és férfi erogén zónák.

A kiállításon az érdeklődők azt is megtanulhatják: hogyan lehet a legélvezetesebb módon csókolni és szexisebben beszélni.

A kísérletező kedvűek pedig akár meg is építhetik számos rendelkezésre álló testrészből ideális partnerüket.