eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Elsüllyesztették - friss információk a kiégett luxusjachtról

Részlegesen el kellett süllyeszteni – írták az Infostart kérdésére.

A Hajógyári-sziget déli csücskénél kiégett luxusjachtról szóló kedd délelőtti cikkünkben jeleztük, hogy a katasztrófavédelemhez fordultunk, hogy a friss fejleményekről tájékozódjunk. A válaszok megérkeztek.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerkesztőségünknek küldött válaszemailjéből kiderül, hogy

  • a tűzoltók kedd éjszaka háromnegyed 11-kor fejezték be a helyszíni munkálatokat.
  • Az esetleges olajszivárgás miatt a vízügyi igazgatóság olajfelfogó hurkákkal vette körül a hajót. Azt is írják, hogy
  • a részleges elsüllyesztés mellett döntött a tűzoltás vezetője, a tulajdonossal egyetértésben, aki szintén a helyszínen követte nyomon az oltást. A döntést a lehető leghatékonyabb és legbiztonságosabb tűzoltást szem előtt tartva hozták meg, tekintettel a jármű speciális jellegére.
  • Tűzvizsgálati hatósági eljárást indítottak, a tűz keletkezési körülményeit a tűzvizsgálat fogja feltárni. Azt is közölték, hogy
  • a bejelentés kedden 12:36 perckor érkezett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítására egy magánszemélytől.

Az Infostart az elsők között számolt be arról, hogy egy luxusjacht ég a Hajógyári sziget déli részén lévő kikötőben. Számos fotót készítettünk és folyamatosan tudósítottunk a tűzoltók munkájáról is. Azt is megírtuk, hogy különleges járműről van szó, és megtudtuk, hogy két és fél éve komolyabb sérüléseket szenvedett, azóta javítgatták.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×