eur:
392.44
usd:
367.14
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Kiraboltak több taxist Budapesten

Kiraboltak több taxist Budapesten

Öt taxist támadtak meg az elmúlt pár napban Budapesten. Volt, akit egy IX. kerületi címre irányítottak, ahol már baltával várták.

Öt taxist támadtak meg néhány nap alatt Budapesten, a város több pontján. Volt, akit megloptak, volt, akinek védekeznie is kellett, egy idős fuvarozóra és az autójára pedig baltával támadtak. Őt 9. kerületbe irányították, ahol baltával támadtak rá, miután megállt arra a felkiáltásra, hogy "Jaj, elütött egy gyereket!". Míg a taxis dulakodott, addig az utas kifosztotta - számolt be róla a TV2 hírműsora, a Tények

Egy másik esetben egy taxisnőtől akarták ellopni a telefonját, ő gázspray-vel megvédte magát.

A Garay téren egy taxis figyelmetlenségét használták ki tolvajok, akik megfosztották az értékeitől, így történt a Vágóhíd utcában és Soroksáron is.

Az Országos Taxis Szövetség elnöke szerint a karácsony közeledte miatt válhattak célponttá a kollégái. Metál Zoltán nem zárta ki, hogy lehet összefüggés az esetek között.

A rendőrség a baltával támadó férfit elfogta, őt felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják, a többi esetben még keresik a tolvajokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×