Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Járókelőket fosztottak ki Budapesten - videóval

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Három férfit vett őrizetbe és gyanúsít a rendőrség.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. István 35 éves és B. Róbert 29 éves román állampolgárok, valamint K. Ferenc 45 éves budapesti lakos ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A három férfi 2017. április 16-án 2 óra 30 perc körül Budapest VII. kerületében a Rákóczi úton megütött egy járókelőt, aki emiatt elesett. Ezután az elkövetők átkutatták a zsebeit, és elvették a mobiltelefonját, bankkártyáját, valamint készpénzét - írták a police.hu-n.

Három nappal később H. István és B. Róbert ismét kirabolt egy férfit Budapest XI. kerületében a Móricz Zsigmond körtéren. A két elkövető többször megütötte a sértettet, aki a bántalmazás miatt a földre esett. A két férfi ezt kihasználva elvette a mobiltelefonját, majd elmenekült a helyszínről.

Az elkövetőket a térfigyelő kamerák rögzítették. A felvételek alapján az erzsébetvárosi nyomozók április 19-én a Blaha Lujza téri aluljáróban elfogták K. Ferencet, akit ezt követően előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra.

Az újbudai rendőrök a nyomozás eredményeképp még aznap este elfogták H. Istvánt a Nyugati pályaudvarnál és társát a Jászai Mari téri aluljáróban.

A nyomozók a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!