eur:
392.9
usd:
366.2
bux:
66843.38
2024. április 26. péntek Ervin

Forgalomkorlátozás Budapesten

Lezárják a Lánchíd utcát, a 19-es és a 41-es villamos pedig nem áll meg a Várkert Bazárnál péntek délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök este az MTI-vel.

Közleményük szerint pénteken délelőtt 9 órától 18 óráig demonstráció miatt lezárják az I. kerületi Lánchíd utcát, az Apród utcát és az Ybl Miklós teret. A forgalomkorlátozás érinti a 19-es és a 41-es villamos közlekedését is: a két járat várhatóan 13 és 17 óra között megállás nélkül áthalad a Várkert Bazár megállóhelyen.

Ugyanebben az időszakban a szintén arra közlekedő 5-ös és 178-as busz forgalmát is korlátozhatják néhány percre - írta a BKK.

A Várkert Bazárban péntek délután tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×