eur:
392.44
usd:
367.16
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Kiengedték a kórházból a pécsi lövöldözés egyik sebesültjét

Elhagyta a kórházat a november végi pécsi egyetemi lövöldözésben megsérült takarítónő, az öt lövéssel megsebesített diák pedig várhatóan a hétvégén mehet haza.

Gábriel Róbert, a Pécsi Tudományegyetem rektora az MTI-nek elmondta: az 54 éves takarítónőt kedden engedték haza. A nőn két operációt is végrehajtottak, miután az esés következtében csontegyesítő műtétre is szüksége volt.

Az öt lövéssel megsebesített 19 éves gyógyszerészhallgató állapotáról a rektor azt közölte: a fiatalember a körülményekhez képest lelkileg is jól van, és az orvosok reményei szerint teljesen felépülhet; várhatóan a hét végén őt is hazaengedik. Mint megjegyezte, az egyetem lehetőséget biztosít a diák számára arra, hogy teljesítse a félévet, letegye a még hátralévő vizsgáit.

A múlt héten engedték haza a kórházból a szintén meglőtt, a lábán és a lágyékán megsérült 36 éves, az egyetemen laboránsként dolgozó férfit.

A pécsi egyetem biofizikai intézetében egy 23 éves hallgató november 26-án délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy 19 éves fiatalembert, továbbá a lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×