eur:
392.85
usd:
366.67
bux:
66780.71
2024. április 26. péntek Ervin

Sztrájk Bács-Kiskun, Nógrád és Csongrád megyében

Kecskeméten még hat óra előtt minden vonat a menetrend szerint megérkezett az állomásra. Salgótarjánban nem járnak a vonatok, miként Szegeden sem. A Tisza Volán Csongrád megyében tíz autóbusszal áll készenlétben, hogy az esetlegesen megnövekedett forgalmat kezelni tudja.

Kecskeméten hétfőn reggel hat óra előtt minden vonat a menetrend szerint megérkezett az állomásra, de a Szeged felől érkezett gyorsvonatról csak négy utas szállt le, a vonat szinte üresen közlekedett.

Az állomás melletti távolsági buszokat fogadó és indító pályaudvaron a szokásosnál lényegesen nagyobb a forgalom, a buszok utasokkal zsúfoltan érkeznek és indulnak.

Salgótarjánban szintén nem járnak a vonatok, az MTI tudósítójának jelentése szerint a központi pályaudvar kihalt volt hétfőn hajnalban, sem vonatok nem vesztegeltek, sem utasok nem várakoztak.

Szegedről hat órától egyetlen vonat sem indul el - tájékoztatta az MTI-t Veréb Olga a VDSZSZ területi vezetője, hozzátéve, hogy a sztrájk teljes támogatottságú.

Mező István, a Tisza Volán közszolgáltatási divízióigazgatója elmondta: Szegeden öt-hat, a megyében tíz autóbusszal állnak készenlétben, hogy az esetlegesen megnövekedett forgalmat kezelni tudják. Fél hétig azonban nem kellett beavatkozni.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×