eur:
388.66
usd:
361.7
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Óriási felháborodás a balatonboglári botrány miatt

Eldurvult diákverekedés miatt kellett kihívni a rendőrséget január második hetében az általános iskolához Balatonbogláron.

Egyelőre tisztázatlan, milyen atrocitásról van szó pontosan, ám a beszámolók több sérülés említenek. A Sonline megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, válaszukban kiemelték: a Fonyódi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének és több rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást. Hozzátették: az eljárás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmények elkövetésével három gyermekkorú személy gyanúsítható, ezért az eljárást büntethetőséget kizáró gyermekkor miatt megszüntették.

Az eset óriási felháborodást váltott ki a szülőkben, akik megoldást keresve zárt szülői fórumot hívtak össze az intézménybe, ahová meghívták a fenntartó képviseletében a Siófoki Tankerületi Központ vezetőjét is.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×