eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Harry Kane (k), a Tottenham Hotspur játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Brentford-Tottenham Hotspur mérkőzés végén Londonban 2022. december 26-án. A mérkőzés eredménye 2-2-es döntetlen lett.
Nyitókép: Harry Kane (k), a Tottenham Hotspur játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Brentford-Tottenham Hotspur mérkőzés végén Londonban 2022. december 26-án. MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Premier League - A vb-szünet sem törte meg a Newcastle lendületét

A Newcastle United könnyed, háromgólos győzelmet aratott a Leicester City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfői játéknapján. A Tottenham Hotspur kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent ért el a Brentford vendégeként.

A hagyományos karácsonyi játéknapon, az úgynevezett Boxing Dayen a Newcastle már a hetedik percben 2-0-ra vezetett, s gyakorlatilag alig félóra alatt lezárta a meccset.

A Newcastle United ezzel sorozatban hatodik sikerét aratta a Premier League-ben és a második helyre lépett előre, egy ponttal megelőzve a Manchester Cityt, mely ugyanakkor két meccsel kevesebbett játszott nála.

Kétgólos hátrányból felállt, de nem nyert a Tottenham

A Tottenham Hotspur kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent ért el a Brentford vendégeként hétfőn az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfői nyitómérkőzésén.

A hagyományos karácsonyi játéknap, a Boxing Day első felvonásán a házigazdák negyedóra után Vitaly Janelt találatával előnybe kerültek, majd a fordulás után nem sokkal Ivan Toney 2-0-ra alakította az állást.

Antonio Conte csapata ezután magára talált, s a játékrész közepén hat percen belül egyenlített Harry Kane és Pierre-Emile Höjbjerg góljaival. A londoni együttes a folytatásban is lendületben maradt és többször közel járt a vezetés megszerzéséhez is - a katari világbajnokságon az angol csapattal negyeddöntős Kane a keresztlécet is eltalálta -, ám meg kellett elégednie az egy ponttal.

Premier League, 17. forduló:

Crystal Palace-Fulham 0-3 (0-1)

Everton-Wolverhampton Wanderers 1-2 (1-1)

Leicester City-Newcastle United 0-3 (0-3)

Southampton-Brighton 1-3 (0-2)

Brentford-Tottenham Hotspur 2-2 (1-0)

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×