eur:
393.48
usd:
368.49
bux:
66043.7
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Glendale, 2015. február 2.Rob Gronkowski, a New England Patriots játékosa a trófeával, miután csapata 28-24-re győzött a Seattle Seahawks ellen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnokságának 49. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a glendale-i Phoenixi Egyetem Stadionjában, az arizonai Glendale-ben 2015. február 1-jén. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Nyitókép: MTI/EPA/Larry W. Smith

Nagy visszatérés az NFL-ben

Tom Brady visszakapja egyik kedvenc játékostársát.

Már az is nagy szenzációnak számított a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában, hogy Tom Brady elhagyta a New England Patriots csapatát húsz idény után. A hatszoros bajnok irányító a Tampa Bay Buccaneers együtteséhez írt alá két évre.

Bár a floridai gárda nem tartozik az NFL élcsapatai közé, elkapókkal nem állt rosszul eddig sem. Most viszont az irányító újabb célpontot kapott: Rob Gronkowskit.

A tight end 2010 és 2018 között volt a Patriots játékosa, három bajnoki címet nyert Brady társaként. Az előző szezon előtt visszavonult sérülései miatt.

Most azonban a Tampa és a New England megegyezett egymással a játékos elcseréléséről, így minden adott a nagy páros összeállásához. A 30 éves játékos át is ment a szokásos orvosi vizsgálatokon.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.

Ennyire vegyes a kép Európában a gázai konfliktussal kapcsolatban

Az öreg kontinensnek közben már nem igazán osztanak lapokat, sokkal inkább a térségi szomszédoknak, illetve az Egyesült Államoknak - vélekedett az InfoRádióban Sayfo Omar (Migrációkutató Intézet). Jól látható szerinte, hogy a kormányok elsődleges célja, hogy a konfliktus ne terjedjen át az utcákra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Lefordult a magyar tőzsde

Lefordult a magyar tőzsde

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei teljesítményt illeti, egyelőre az óvatos optimizmus jellemzi a kereskedést, kisebb emelkedést láthatunk a kontinens vezető tőzsdéin, a magyar piac azonban lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×