eur:
392.89
usd:
366.59
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának időmérő edzése után 2018. október 20-án. Hamilton az első rajthelyről indulhat a másnapi futamon.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Michelisz: van esély arra, hogy megizzasztják Hamiltont

A hétvégén lesz a Forma-1-es világbajnokság egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező és legtöbb nézőt vonzó versenye, a Brit Nagydíj. Legutóbb Ausztriában ugyan megszakadt a Mercedes és Lewis Hamilton sikersorozata, de az angol pilóta hazai közönség előtt ismét esélyes a győzelemre - mondta az InfoRádióban Michelisz Norbert túraautó-versenyző, Forma-1-es szakkommentátor.

A Brit Nagydíjon máris visszavághat a mezőnynek az ausztriai fiaskóért a Mercedes azok után, hogy az év eleje óta sorra aratta a futamgyőzelmeket Lewis Hamilton.

Mint Michelisz Norbert túraautóversenyző, Forma-1-es szakkommentátor az InfoRádióban elmondta,

Silverstone-ban hagyományosan erős Hamilton és a Mercedes is, de a Ferrari "nyers" tempója mintha fejlődött volna az utóbbi időben.

"Nagyon fontos lenne objektív szemlélőként, olyan emberként, aki azt szeretné, hogy végig izgalmas legyen a verseny, hogy a Ferrari találjon valamit, ha nem is most, Silverstone-ban, de a következő versenyeken mindenképp" - tette hozzá várakozásként Michelisz Norbert.

Úgy látja,

valós esély van arra, hogy megizzasztják Lewis Hamiltont a hatodik egyéni vb-elsőségért.

"Valahogy az a tapasztalatom, hogy ha ennyire simán indul egy évad, az nem olyan simán fejeződik be. Valamiért így érzem most is" - fogalmazott a népszerű autóversenyző.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A vártnál gyengébben muzsikált az Airbus

A vártnál gyengébben muzsikált az Airbus

Az Airbus gyengébb első negyedévi pénzügyi teljesítményről számolt be. A cég 577 millió eurós korrigált üzemi eredményt ért el, ami 25 százalékos csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest. Ezzel párhuzamosan a bevétel 12,83 milliárd eurót tett ki. Ez elmarad az elemzők által várt 789 millió eurós működési nyereségtől.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×