eur:
392.82
usd:
366.14
bux:
66803.65
2024. április 26. péntek Ervin

Még hezitál Aján Tamás

Véglegesen még nem döntött Aján Tamás arról, hogy újraindul-e a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjáért, de biztos abban, hogy érdemben tud még segíti sportágának.

Még mindig hezitálok, vacillálok, de most úgy érzem, hogy indulni fogok - mondta Aján Tamás arra a kérdésre, hogy jelölteti-e magát újból a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki tisztségére. A 77 éves sportvezető 2000 óta vezeti a szervezetet, az új ciklusra márciusig lehet jelentkezni.

Mint kifejtette, még az motiválhatja az, hogy ott legyen a NOB jövő szeptemberi, limai közgyűlésén, amelyen arról is döntenek, hogy mely sportágak kerüljenek le az olimpia programjából. „Sokat számít, hogy ott vagyok a kollégáim között, és valahogy befolyásolni tudom a döntést” – tette hozzá a NOB tiszteletbeli tagja.

Aján Tamás kiemelte: úgy érzi, ha a mostani egészségi állapota és aktvitása megmarad, akkor sokat tud tenni a súlyemelésért, és a NOB ülésen segíteni tudja a sportágat, hogy az olimpia műsorán maradjon.

„Nem tudom elképzelni, hogy naponta ne dolgozzak és ne aktívan éljen tovább az életem” – hangsúlyozta az InfoRádiónak adott interjúban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×