eur:
388.88
usd:
361.75
bux:
68618.53
2024. május 8. szerda Mihály

Nagyon rákészülnek a spanyolok a labdarúgó Eb-re

Három tesztmérkőzés szerepel a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott felkészülési programjában közvetlenül az Európa-bajnokság előtt. A spanyolok március 24-én és 27-én is játszanak felkészülési mérkőzést, mégpedig az olaszokkal és a románokkal.

A spanyol szövetség csütörtöki közleménye szerint május 29-én a svájci Sankt Gallenben Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára Vicente del Bosque együttese, majd június 1-jén a dél-koreaiakkal játszik Salzburgban. A június 7-ére tervezett harmadik találkozó Spanyolországban lesz, az ellenfél egyelőre nem ismert.

A 2012-es sikerét megelőzően 2008-ban is Eb-aranyérmes spanyol válogatott június 8-án utazik el Franciaországba, a La Rochelle közelében található Ré-szigeti szálláshelyére. Eb-programját a csehek ellen kezdi meg június 13-án Toulouse-ban, majd a törökökkel mérkőzik meg 17-én Nizzában, végül, 21-én a horvátokkal találkozik Bordeaux-ban.

A spanyolok március 24-én és 27-én is játszanak felkészülési mérkőzést, mégpedig az olaszokkal és a románokkal.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Oroszország 2023 ősze óta kap fegyvereket Észak-Koreától, köztük számos rakétatípust is. A fegyverek hatékonyságával kapcsolatban azonban súlyos aggályok merülnek fel a bevetések alkalmával – írja az Ukrajinszka Pravda. Május 8-án az orosz erők tömeges légitámadást hajtottak végre Ukrajna több régiójában. A célpontok között stratégiai fontosságú létesítmények voltak, melyek közül többet is találat érhetett. Az ukrán légvédelem összesen 59 ellenséges eszközt semmisített meg - írta a Kyiv Post. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 8. 15:43
×
×
×
×