eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

További 45 napra felfüggesztették Valckét

További 45 nappal meghosszabbította Jerome Valckénak, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség októberben 90 napra felfüggesztett főtitkárának büntetését a szervezet etikai bizottságának döntéshozó kamarája.

Erről a Hans-Joachim Eckert bíró által vezetett független testület szerdán számolt be, hozzátéve, hogy az etikai bizottság vizsgálati kamarája által kedden Valckéra kért kilencéves eltiltásról a 45 napos időtartamon belül kell határoznia.

Valckét szeptemberben visszaélésekkel vádolták meg a 2014-es világbajnokság jegyeladásaira kötött szerződések miatt. A FIFA egy korábbi értékesítő partnere azt állította, hogy a brazíliai vb-n a legjobb belépőket háromszoros áron adták el. Ezt követően a sportvezetőt minden feladata alól felmentették, a FIFA pedig felkérte az etikai bizottságot a Valckéval kapcsolatos vádak kivizsgálására.

Kedden a Valcke ügyében vizsgálatot végző testület vezetője, Cornel Borbely a felfüggesztés meghosszabbítása és a kilenc évre szóló eltiltás mellett 100 ezer svájci frankos (29 millió forint) pénzbüntetés kiszabását javasolta.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×