eur:
392.83
usd:
366.85
bux:
66949.07
2024. április 26. péntek Ervin

Klopp "teljes gázt" és érzelemdús játékot vár Liverpoolban is

Jürgen Klopp, az FC Liverpool labdarúgócsapatának frissen kinevezett vezetőedzője azt várja új együttesétől is, hogy "teljes gázzal" játsszon minden mérkőzésen.

A Borussia Dortmund vezetőedzőjeként két alkalommal bajnoki aranyérmes trénert - akinek csütörtökön este aláírt megállapodása sajtóinformációk szerint három évre szól - pénteken délelőtt mutatják be új csapatánál.

"A filozófia, amelyben hiszek, érzelemdús, nagyon gyors és nagyon erős játékról szól. Csapatomnak +teljes gázzal+ kell játszania, és ki kell adnia magából a maximumot minden mérkőzésen" - olvasható Klopp nyilatkozata a magyar válogatott kapust, Bogdán Ádámot is foglalkoztató klub honlapján. - "Fontos, hogy a futballról alkotott felfogásod tükrözze a saját személyiségedet, megfelelő legyen a klubnak és kijelölje számodra a követendő irányt. Természetesen a taktikára vonatkozóan, egy olyan taktikára, amelyhez óriási szív kell."

Klopp hozzátette, a liverpooli csapatot tehetséges játékosok alkotják, s még sok idő van hátra a szezonból ahhoz, hogy az együttes javítson jelenlegi helyezésén. A Liverpool nyolc forduló után csak tizedik helyen áll a Premier League-ben, az Európa Ligában pedig két döntetlennel kezdte a csoportkört.

"A liverpooli szurkolók különlegesek, az Anfield a világ egyik leghíresebb stadionja, elképesztő atmoszférával. Szeretnék jó kapcsolatot kiépíteni ezekkel a nagyszerű szurkolókkal, és olyan emlékeket adni nekik, amelyeket aztán dédelgethetnek" - mondta a 48 esztendős szakember.

Klopp a vasárnap menesztett Brendan Rodgers utódja lett, debütálására jövő szombaton, a Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzésen kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×