eur:
392.32
usd:
366.08
bux:
66800.83
2024. április 26. péntek Ervin

Benedekék újra csúcsra emelnék az újpesti pólót

Összefogtak az Újpest 1994-es BEK-győztes vízilabda-csapatának egykori tagjai. Benedek Tibor, Dala Tamás és társai azt szeretnék elérni, hogy a lila-fehér gárda ismét kijuthasson a nemzetközi porondra - mondta az InfoRádiónak a 358-szoros válogatott Vincze Balázs.

Néhány hete jelent meg egy újságcikk az Újpest vízilabda szakosztályának gondjairól, és ez volt a jel számunkra, hogy tennünk kell valamit - mondta Vincze Balázs az InfoRádiónak.

Az egykori sokszoros válogatott vízilabdázó közölte: a 90-es évek sikercsapatának több tagja felhívta egymást, mert úgy érezték, itt a cselekvés ideje.

Benedek Tibor, Dala Tamás és még néhány volt újpesti pólós kezdett el gondolkozni azon, miként menthetnék meg a szakosztályt, és tehetnek ismét sikeressé a csapatot.

Vincze Balázs úgy vélekedett, a hazai bajnokság középmezőnyében játszó lila-fehér csapatot újra a dobogó közelébe lehetne segíteni, és még az sem elképzelhetetlen, hogy nemzetközi kupákban eredményes lehetne az együttes.

Ehhez nem nevek, hanem tettek kellenek és persze pénz - szögezte le Vincze Balázs, és hozzátette: először megállapodnak a volt játékostársak, majd felkeresik a klub vezetőit a terveikkel. Ettől kezdve más csak azon múlik a siker, ki mennyire érdekelt a vízilabda egyik legsikeresebb hazai klubjának felemelkedésében - fejtette ki a BVSC pólósainak jelenlegi edzője.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×