eur:
392.77
usd:
366.59
bux:
66769.81
2024. április 26. péntek Ervin

Elhagyja a csapatkapitány a Real Madridot?

A németországi labdarúgó világbajnokság remek alkalom a menedzsereknek, játékos-ügynököknek, klubtulajdonosoknak, hogy frissítsék csapatuk keretét. Nem véletlen, hogy Sir Alex Fergusson azt mondta, hogy a vébé előtt nem lehet igazolni, de a vébé után sem. A Manchester United mestere arra célzott: most kell tárgyalni. Körképünk a sztárklubok keresgéléséről szól.

Daniel Alves, a Sevilla tehetséges játékosa nemet mondott az AC Milan ajánlatára. Alves mindenképpen a Premiershipbe vágyik, ahonnét a legjobb ajánlatot a Liverpool csapatától kapta. Rafa Benítezéknek azonban csillagászati összeget kellene letenni az asztalra, hiszen az UEFA-kupa döntős Sevilla nem kevesebb, mint 15 millió euróra taksálja a bal oldal minden posztján kiváló játékra képes brazilját.
/>
/>Dida: Depor?
/>
/>

Elképzelhető, hogy a brazil válogatott kapusa, Nelson Dida Angliába szerződik. A Milannal Bajnokok Ligája győzelmet is szerzett kiváló hálóőr úgy döntött, hogy nem újítja meg a 2007. június 30-án lejáró szerződését. A 32 éves játékos több ajánlat közül is válogathat, de leginkább a Manchaster United érdeklődik iránta.

 

A Milan már kapott is egy kedvező ajánlatot érte, és ha a piros-feketék úgy döntenek, hogy eladják Didát, akkor a legvalószínűbb helyettese Gianluigi Buffon lenne. Az olasz válogatott elsőszámú kapusának klubváltása a bundabotrány befejezésétől függ. Ha a Juventust kizárnák az A ligából, akkor a kapus kész elszerződni a Milanhoz.
/>

 

Torres: Milan?


/>A Milan házatájáról származó értesülések szerint Berlusconi stábja a napokban azon munkálkodik, hogy megszerezze az Atletico Madrid 22 éves csatárát, Fernando Torrest. A spanyol játékos ragyogó teljesítményt nyújtott bemutatkozó mérkőzésén az ukránok ellen. Az 'El Nino' becenévre hallgató tehetség egyike Európa legjobb támadóinak, és többször kapcsolatba hozták már egy angliai szerződéssel, de az olaszországi pletykák szerint a piros-feketék benne látják Andrij Sevcsenko helyettesét és készek 30 millió eurót is áldozni érte.
/>
/>Raúl: Roma?
/>
/>A szintén spanyol válogatott Raúl Gonzalez is olaszországi ajánlatot fontolgat. A Real Madrid sztárja sejtetni engedte, hogy a nyártól az AS Romában folytatja pályafutását. Luciano Spalletti és Daniele Pradé sportigazgató már tárgyalt is a Real Madriddal a csatár megvételéről. Az ügylet elsőre elég bizarrnak tűnik, azonban ha felidézzük, hogy a Roma remek kapcsolatokat ápol a királyi gárdával... Ráadásul Raúl egy pár nappal ezelőtti interjúban Rómát a földkerekség legszebb városaként emlegette.
/>
/>Egyes források szerint a Real Madrid készen áll megválni dán középpályásától, Thomas Gravesentől. A futballista 2005 januárjában csatlakozott a királyi gárdához, az utóbbi időben azonban kevés játéklehetőséghez jutott, így akár távozhat is a heves vérmérsékletű játékos. Állítólag a török Galatasaray csapata már ajánlatot is tett a 30 éves dánért, de Gravesen ügynöke, John Sivebaek visszautasította a török érdeklődést.
/>
/>S ha már a világ legeredményesebb klubjánál tartunk. Szinte biztosra vehető, hogy Carlos Diogo és Juanfran a következő évadot már Zaragozában kezdi meg. Előbbi játékost nyáron szerződtette a királyi gárda a River Plate csapatától, míg utóbbi az elmúlt esztendőben kölcsönben futballozott az Espanyol csapatában, ahol spanyol kupát is nyert.

 

A Real Madridnál éppen elnökválasztásra készülnek, ennek ellenére nagy a valószínűsége annak, hogy a két játékos a Real Zaragoza csapatához szerződik, mivel állítólag a két gárda már mindenben megegyezett egymással.
/>
/>Bevásárol az Inter
/>
/>Nagybevásárlást tart az Internazionale. Az olasz óriásklub már megszerezte Maicont és Grossót a két kiváló szélsőhátvédet. Jelenleg Luca Toni tavalyi olasz gólkirály leigazolása a legfontosabb, de félszemmel már Milánó felé kacsintgat Bonera a Parmától, valamint a tavalyi idényben Rómában remeklő brazil Mancini is. A kék-feketék már eladták az olasz Cristiano Zanettit a Juventusnak, Favallit a Milannak és Womét a német Werder Bremennek.
/>
/>Damien Duff: MU?
/>
/>A Manchaster United mellett a Tottenham és a Liverpool vezetői is szerződtetni szeretnék a Chelsea játékosát, Damien Duffot. A középpályás-szélső helyzete azután vált nehézzé Jose Mourinho csapatában, hogy a Chelsea leigazolta a német Ballackot és Salamon Kalout. Az angol lapok szerint Duff megvételére a MU a legesélyesebb, mert Sir Alex Fergusson már a Blackburnből is el akarta hozni az Álmok Színházába a játékost.
/>
/>Jonathan Spector, a Manchester Unitedből a West Ham Unitedbe igazolt. A húsz éves amerikai játékos 2003-ban érkezett az Old Traffordra, de kevés játéklehetőséget kapott, és ezért mindenképpen távozni szeretett volna. A kalapácsosok 500 ezer fontot fizettek Spectorért. A játékos fejsérülése miatt nem lehet ott az amerikai csapatban a világbajnokságon.
/>
/>Németh Krisztián: Ajax?
/>
/>Az Ajax új edzője, a Magyarországon is népszerű Henk Ten Cate is megkezdte a bevásárlást. Már a holland csapat játékosának számít a spanyol Roger García Junyen. A Villarreal 30 éves középpályása ingyen érkezik az Ajaxhoz. Szintén a hollandoké már Gabri a Barcelonából.
/>
/>Állítólag az Ajax vezetői komoly tárgyalásokat folytatnak, hogy Edgar Davids hazatérjen a Premiershipből. És ami bennünket magyar szurkolókat is érdekelhet: a holland lapok szerint már túl van az MTK és az Ajax az első tárgyalási fordulón a szupertehetségnek kikiáltott magyar csatár, Németh Krisztián átigazolása ügyében.
/>

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×