eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
III. Károly brit király integet a londoni Buckingham-palota erkélyéről a koronázási ünnepsége után, 2023. május 6-án.
Nyitókép: MTI/AP/Getty Images pool/Leon Neal

Ennél furcsább termék aligha készült a koronázás alkalmából - fotó

Gyorsan el is kapkodták belőle az összeset.

III. Károly király ujjain egy ideje már „csámcsog” a közvélemény. A május 6-án megkoronázott brit uralkodó ujjairól készült fotók először egy évtizede kezdtek mémesedni, amikor ő maga virsliszerűnek nevezte őket még 2012-ben.

A koronázási ünnepség kapcsán – a fentieket meglovagolva – egy elektronikus cigarettákat gyártó cég kiadott egy 10 egységből álló kollekciót, amit a király ujjairól mintáztak meg – számolt be a Metropol a Business Insiderre hivatkozva.

A gyártó a termékekkel igyekezett a brit kultúrát megidézni, amire a fantázianeveik is utalnak. A csomagokban találhatunk English Breakfast Tea, Coronation Chicken és a Victoria Sponge ízű e-cigit is.

„Az ízek új királyunkra utalnak, és olyan ételek ízvilágát adják vissza, amelyeket a britek a hosszú hétvégén a koronázási partikon fogyasztottak” – nyilatkozta Ben Johnson, a vállalat vezérigazgatója.

A monarchia és a dohánytermékek rajongói ugyanakkor csalódottak is lehetnek, ugyanis az 50 fontért, azaz kicsivel több mint 21 ezer forintért értékesített csomagokat hamar felvásárolták a cigigyár honlapján.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×