eur:
393.1
usd:
367.39
bux:
0
2024. április 24. szerda György
2017. december 1-jén, a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztása sorsolásának napján készült kép Edson Arantes do Nascimentóról, közismert nevén Pelé egykori legendás brazil labdarúgóról Moszkvában. A vastagbéldaganattal kezelt, 82 éves futballistát 2022. november 29-én a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházba szállították.
Nyitókép: MTI/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

"Napjai vannak hátra" - Videót tettek közzé a betegágyán fekvő Peléről

A háromszoros világbajnok egykori brazil futballista állapota rosszabbra fordult, a karácsonyt is kórházban töltötte.

A Sao Pauló-i Albert Einstein Kórházból érkező információk szerint Pelé állapota súlyosbodott, a vese- és szívműködésével is gondok vannak, a szervezete nem reagál a kezelésekre, és már csak napjai vannak hátra – írja az eurosport.hu.

A családtagjai (így lányai, Flavia és KelyNascimento, valamint fia, Edinho) vele töltötték a karácsonyt, közös fotókat és videókat posztoltak vele, „a király él!”, „folytatjuk a harcot és imádkozunk!” és „még egy éjszaka együtt” üzenetekkel.

„Nem vagyok orvos, nem sokat tudok segíteni, de amint tudtam, érkeztem. Apám... az én erőm a te erőd is!”– nyilatkozta fia a helyi sajtónak.

Egykori klubja, a Santos a 2023-as mezén, a címernél biztosan korona lesz előtte tisztelegve.

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpia Bizottság elnöke az egész szervezet nevében üzent: "Pelé, a gondolataink veled vannak. Szívből kívánunk neked minden jót és gyógyulást!”

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×