INFORÁDIÓ 
2019. október 18. péntek
Lukács

nav

részletfizetés

kedvezmény

Budapest, 2017. március 25. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Központi Irányítás cégtáblája a VIII. kerület Delej utca 20-ban. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Több mint százezerszer volt engedékeny az adóhivatal

Infostart

Tavaly 121 ezer olyan beadványt bírált el, amelyben az ügyfelek fizetési kedvezményt kértek, ezek közül kilencvenezret legalább részben jóvá is hagyott.

Húszezer dokumentum ugyanakkor hiányos volt, vagyis megfogalmazója nem rögzítette, mit is kér pontosan a NAV-tól - írja a Magyar Nemzet, amely érdekességként arról is beszámol, hogy a megyék között a legtöbb kérvény – majdnem húszezer – az adóhivatal Pest megyei igazgatóságához futott be, de Borsodban és Szabolcsban is nagy iratszámot jegyeztek fel: mindkét helyen túllépte a kilencezret az enyhítést kérő irományok száma.

A legkevesebb beadvány Nógrádból, Tolnából és Zalából érkezett, ezekben a megyékben háromezer alatt maradt az esetszám.

Döntéseivel a hatóság 83 milliárd forint részbeni vagy későbbi befizetésre adott lehetőséget, miközben elengedett majdnem négymilliárd forintot.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018