eur:
388.97
usd:
363.36
bux:
68112
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay.com

Fontos bejelentés az áramfelhasználóknak

Az E.ON mostantól Google alapú térképen teszi elérhetővé a tervezett üzemszüneteket Facebook és weboldalán.

Utca szintű keresésre van lehetőség, illetve egy másik fejlesztésnek köszönhetően a meghibásodás miatti áramszünetekről is kérhető személyre szabott értesítés SMS-ben vagy e-mailen. A cél az, hogy az energiavállalat ügyfelei a lehető legegyszerűbben tájékozódhassanak a lakóhelyüket és saját ingatlanjaikat érintő eseményekről.

Ezekkel a szolgáltatás-megszakításokkal az érintettek előre számolhatnak, így felkészülhetnek a helyzetre. A tervezett üzemszüneteket megmutató térkép naponta többször frissül, gyorsan ellenőrizhető rajta minden előre jelzett esemény.

A meghibásodás miatti áramszüneteknél fontos, hogy az érintett ingatlan tulajdonosai mielőbb tájékoztatást kapjanak az őket érintő eseményekről. Egy nyaraló vagy egy hétvégi ház esetében akár hosszabb ideig is üresen áll egy-egy ingatlan, ekkor lényeges, hogy a tulajdonos távollétében is értesüljön az áramszünetről. Mostantól beállítható, hogy a tulajdonos e-mailes vagy SMS-értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor és a hiba elhárításakor is.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×