eur:
387
usd:
358.75
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Renault Scenic visszahívás kézifék problémák miatt

A francia Renault világszerte 695 ezer Scenic 2 modellt hív vissza kézifék problémák miatt - erősítette meg a Renault németországi érdekeltségének szóvivője egy német rádióadó értesülését. Magyarországon 2.923 vásárlót érint a visszahívás.

A visszahívásra azért van szükség, mert rendkívüli esetekben az automata kézifék magától bekapcsolódhat az utazás alatt.

Németországban a visszahívási akció - ami már június 2-án elkezdődött - 66 ezer olyan autót érint, amelyeket 2005. június 20-ig gyártottak.

Magyarországon is hívnak vissza Renault Scenic 2-es modelleket a cég mostani visszahívási akciójának keretében - közölte Kismartoni Péter, a Renault Hungária Kft. kommunikációs igazgatója az MTI kérdésére.

Mint elmondta, Magyarországon 2.923 vásárlót érint a visszahívás. Az érintetteknek már június elején elküldték az értesítést. A beavatkozás mintegy félórás munkával jár, és ezalatt újraprogramozzák az automata fékrendszert - mondta Kismartoni Péter.

A beavatkozás díjmentes, és a munkát a márkaszervizekben végzik el a jármű azonosítását követően.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 13. 20:34
×
×
×
×