eur:
392.19
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: unsplash.com

Őrjítő gyakorlaton változtat a TikTok, milliók vártak erre

Megeshet, hogy a TikTok algoritmusa mégsem ismer minket olyan jól – vagy az érdeklődésünk változott meg –, ezt a problémát küszöbölheti ki a platform új funkciója.

Hasznos újdonságot vezet be a TikTok: az BGR beszámolója szerint a felhasználók ezentúl léphetnek, ha úgy érzik, a For You kezdőoldalon ajánlott tartalmak nem igazán érdekesek számukra – írja Hvg.hu.

A vállalat bejelentése szerint egészen pontosan „felfrissíthetik” a TikTok azon algoritmusát, amely azt hivatott megállapítani, hogy mi érdekli a felhasználót a korábban megtekintett tartalmak és egyéb tevékenységek alapján.

Eddig ha valakinek gyökeresen megváltozott az érdeklődése, a leginkább kézenfekvő megoldás egy új fiók létrehozása volt, mostantól azonban elég lesz egy gombnyomás, hogy az algoritmus alaphelyzetbe álljon – a TikTok ígérete szerint ez tényleg olyan hatást vált majd ki, mintha egy új fiókkal, nulláról indulna valaki. (Ezt a megoldást választották sokan, akik megelégelték a leegyszerűsítve úgy illusztrálható jelenséget, hogy ha megnéztek egy macskás videót, onnantól kezdve tele volt a kezdőoldaluk ilyen felvételekkel.)

Az új funkció a következő hetekben jelenik meg minden felhasználónál, így érdemes lehet figyelni, van-e frissítés, és az alkalmazás beállításai között megjelent-e egy ilyen gomb.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×