INFORÁDIÓ 
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia

magyar vízilabda szövetség

2020.05.11. 18:31

Vízilabda: döntöttek a kapitányok szerződéséről

Az olimpiai felkészülés nyugodt légkörének biztosítása érdekében egy évvel meghosszabbították Märcz Tamás és Bíró Attila, a magyar férfi és női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának szerződését.
2020.03.10. 17:21

Káoszt okoz a járvány a vízilabdavilág számára is

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) főtitkára szerint egyelőre nem tudni, hogy pótolják be a koronavírus-járvány miatt elhalasztott Olaszország–Magyarország férfi vízilabda világliga negyeddöntőt, valamint a két ország női válogatottjának összecsapását. Gáll Péter hangsúlyozta, folyamatos a bizonytalanság a szervezők között.
2019.12.17. 11:11

Vári Attila: a hazai közönség majd kiszurkolja azt az egy pici gólt

A magyar vízilabda-válogatottak közelmúltbeli érmes eredményei azt mutatják, hogy a magyar csapatok jól alkalmazkodtak a sportágban végbement változásokhoz – vélekedett a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádióban. Vári Attila beszélt a jövő évi vízilabda-Eb előkészületeiről és a szövetség elvárásairól is.
2019.06.15. 21:38

Madaras Norbert alelnök lett

A Magyar Vízilabda Szövetség 2019-es megismételt közgyűlését tartották a budapesti Marriott Hotelben.
2018.11.16. 15:14

Vári Attila: a szövetségi kapitány kevés a győzelemhez

A Magyar Vízilabda Szövetség létrehozza a Nemzeti Vízilabda Akadémiát, ahol a szakemberek és a játékosok is gyakorlati és elméleti képzéseken vehetnek részt – hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában a szervezet szeptember végén megválasztott elnöke. A szövetségnek mindent meg kell tennie a férfi és a női válogatott olimpiai kvalifikációjáért, ennek érdekében a jövőben bővebb és komolyabb háttérrel rendelkező szakmai stábra lesz szükség – hangsúlyozta Vári Attila.
2018.09.30. 11:14

Vári Attila a Magyar Vízilabda Szövetség új elnöke

A szervezet vasárnapi közgyűlésén, a Duna Arénában a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezetőt - aki egyedüli jelölt volt - egyhangú döntéssel választották meg, megbízatása 2020. október 22-ig szól.
2018.09.26. 10:48

Hajnali határozatképtelenség: vasárnap választ új elnököt a vízilabda-szövetség

Határozatképtelen volt a Magyar Vízilabda Szövetség szerda reggelre összehívott rendkívüli közgyűlése, amelyen az új elnököt választották volna meg, miután a jelenlegi vezető, Kemény Dénes korábban már jelezte távozási szándékát. A szövetség főtitkára az InfoRádiónak elmondta, hogy a megismételt közgyűlés vasárnap lesz.
2017.12.28. 11:33

Kemény Dénes egy kicsit csalódott

A magyar vízilabda sport és a szövetség is eredményes évet zárt – mondta a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Kemény Dénes arról is beszélt, hogy miért kell vigyázni a külföldi játékosok szerepeltetésével a klubcsapatokban.
2017.12.26. 14:00

Kemény Dénes: észnél kell lenni a külföldi játékosok szerepeltetésénél

A magyar vízilabdasport és a szövetség is eredményes évet zárt - hangsúlyozta a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Kemény Dénes arról is beszélt, hogy a külföldi játékosok szerepeltetését nem szabad túlzásba vinni, mert elvehetik a lehetőséget a tehetséges fiatal magyar pólósoktól.
2016.11.17. 11:48

Ki lesz Benedek Tibor utódja?

Ma délután 14 órakor kezdődik a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi ülése, amelyen a szervezet vezetése arról dönthet, hogy felkér-e valakit a férfi válogatott szövetségi kapitányának, vagy pályázatot ír ki posztra.
2016.10.22. 09:55

Kemény Dénes elnök marad

Kemény Dénest ellenszavazat nélkül újraválasztották a Magyar Vízilabda Szövetség élén. Egyedül ő maga tartózkodott. A szervezet tisztújító közgyűlésén Beck Györgyöt társelnöknek, Vári Attilát és Molnár Tamást alelnöknek választották. Ellenszavazat ezúttal sem volt. Az elnökségbe Benedek Tibor, Biros Péter, Boros Tamás, Faragó Tamás, Gergely István, Hoffmann Tamás, Kovács István, Magyar József, Nyíri Zoltán, Pázmányi Gábor, Szivós István és Tóth Sándor került be szintén ellenszavazat nélkül.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018