INFORÁDIÓ
2021. szeptember 22. szerda
Móric

kozma imre

2020.12.24. 07:30

Kozma Imre: az igazi veszély nem a vírus, hanem ha magunknak élünk, és nem egymásért

A karácsonyvárás, az adventi időszak és a karácsony az Istennel való találkozásnak a nagy ajándéka – mondta Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Az irgalmasrendi szerzetes beszélt a járványveszély miatti félelemről, a szekularizált Európa veszélyéről és arról, hogy miért nem világpolgár.
2020.06.10. 15:31

Magas állami kitüntetést kapott a 80 éves Kozma Imre

A Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést adta át Kozma Imrének, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökének Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerdán Budapesten, a Karmelita kolostorban.
2020.06.04. 10:21

Ma 80 éves Kozma Imre atya

Június 4-én ünnepli születésnapját Kozma Imre atya, irgalmasrendi szerzetes, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke.
2018.05.08. 21:05

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kérése az új Országgyűlés képviselőihez

A legszegényebb családokban élő gyermekek támogatására kérte a parlamenti képviselőket Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke. A karitatív szervezet vezetője az új Országgyűlés megalakulásának napján névre szóló levélben fordult az összes képviselőhöz, és az Országgyűlés munkájában résztvevő tisztségviselőkhöz.
2017.09.13. 16:45

Csányi Sándor: a Prima Primissima díjjal az embert is értékeljük

Közzétették az idei Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét. Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke az InfoRádiónak azt mondta: a díj a magyar gazdaság hálája a szellemi életben dolgozók felé. A cikk végén a jelöltek listáját olvashatják.
2017.04.15. 09:59

Ezt rendezi el számunkra a húsvét

Kozma Imre szerint húsvét "az" ünnep, mindenfajta vallási, keresztény ünnep a húsvétból ered, az a magyarázata minden ünnepnek.
2016.12.15. 17:42

Kozma Imre atya: "az ünnep a hétköznapokban készül"

Indul a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nagy karácsonyi adománygyűjtő akciója. Az ország 165 élelmiszerüzletében több mint kétezer önkéntes várja a vásárlók felajánlásait - mondta el az InfoRádióban Kozma Imre atya, a szeretetszolgálat elnöke.
2016.08.19. 20:04

Hétvégi műsor az InfoRádióban - Arénák

Az InfoRádióban a hétvégén mások mellett hallható lesz Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának elnöke, Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő és Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója.
2016.06.03. 14:24

Kozma atya: mindenkit segíteni kell abban, hogy a helyére kerüljön

Az Európai Parlament által alapított Európai Polgár díjban részesül Kozma Imre atya. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke szerint az európaiság egyet jelent a hazafisággal, az ősöktől ránk bízott keresztény kultúra megőrzésével és a közösség javának szolgálatával.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018