INFORÁDIÓ 
2021. január 16. szombat
Gusztáv

köztisztviselők

2020.08.26. 19:19

Önkormányzati sztrájkkal indulhat a szeptember – íme a részletek

Önkormányzati sztrájkot hirdetett meg szeptember 2-ra, 3-ra és 4-re a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ). Béremelést követelnek, és a koronavírus-járvány miatt elvett önkormányzati forrásokat akarják visszaszerezni.
2019.12.09. 19:17

Komoly leépítés jöhet Romániában

Mintegy 150 ezer köztisztviselő elbocsátását, a közméltóságok tiszteletdíjának befagyasztását és a kiemelt nyugdíjak eltörlését helyezte kilátásba a román kormány, hogy lefaragja a bruttó hazai termék (GDP) négy százalékát meghaladó költségvetési hiányt - írta az Adevarul hírportál.
2019.01.17. 11:41

Kiderült, mikor sztrájkolhatnak a közszolgálati dolgozók

Március 14-én országos sztrájkot tartanak a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) és a hozzá csatlakozó érdekképviseletek, ha addig nem tudnak megállapodni követeléseikről a kormánnyal.
2018.02.12. 13:04

Újabb sztrájk indul - öt napig tart

Csütörtökön folytatódik az önkormányzati köztisztviselők sztrájkja, amely ezúttal öt napon keresztül tart majd - jelentette be Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke.
2016.11.30. 17:28

Mégsem lesz sztrájk a szociális ágazatban

Megállapodás született a szociális ágazat szerdai sztrájktárgyalásán, így a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) visszavonja a december 5-ére meghirdetett országos szervezésű sztrájkot.
2016.06.29. 16:05

Ne felejtse el! Pénteken zárva lesznek a hivatalok!

Július elseje munkaszüneti nap a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók számára, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok, a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Szintén zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.
2016.06.08. 13:21

Június 22-én két órára leáll az önkormányzati élet

Kétórás figyelmeztető sztrájkot hirdetett június közepére a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete. A felhíváshoz 100 önkormányzat csatlakozott. Az önkormányzati dolgozók béremelést követelnek a kormánytól - mondta az InfoRádiónak a szervezet elnöke.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018