INFORÁDIÓ 
2020. július 16. csütörtök
Valter

kémügy

2019.04.03. 19:15

Kiderült, miről szólt a kémügy

Befejeződött az úgynevezett kémügy iratainak minősítését áttekintő felülvizsgálat, amelynek eredményeként a minősítés megszűnt, az iratokból a Legfőbb Ügyészség kivonatot tett közzé.
2018.08.03. 12:01

Újabb orosz kémügyet szellőztetett meg a brit sajtó

Az oroszok letartóztattak egy tudóst, akit azzal vádolnak, hogy rakétákról adott át információt a NATO-nak, közben egy brit lap arról írt, hogy a moszkvai amerikai követség egyik orosz alkalmazottja kémgyanús kapcsolatokat tartott fent.
2018.03.19. 14:48

Haldoklik az Angliában megmérgezett két orosz

Vlagyimir Putyin orosz elnök az újraválasztása utáni ünneplés közepette is talált néhány percet arra, hogy az Angliában március negyedikén ideggázzal megmérgezett Szergej és Julija Szkripal ügyéről nyilatkozzon.
2018.03.12. 19:26

May: nagyon valószínű, hogy Oroszország áll a mérgezés mögött

Theresa May szerint fegyverekben is használható minőségű, Oroszországban kifejlesztett idegméreggel követték el a délnyugat-angliai Salisbury városában múlt héten történt gyilkossági kísérletet Szergej Szkripal, a brit külső hírszerzés (MI6) volt orosz ügynöke, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese és lánya, Julija Szkripal ellen.
2018.03.12. 15:57

Nagy a titkolózás az angliai kémtörténet körül

A múlt heti merénylet után az illetékesek mindent megtesznek, hogy a lakosság ne kerüljön veszélybe. Az ideggáz nevét azonban titkolják és arról sem beszélnek, hogy van-e köze Moszkvának a támadáshoz.
2018.02.08. 08:36

Külföldről befolyásolhatták a nemzetbiztonsági szolgálatot – lapszemle

A Magyar Idők szerint részben fel kell oldani a szocialistákhoz kötődő kémügy iratainak titkosítását. Évről évre nő a nagy nemzetközi webáruházak Magyarországról érkező rendeléseinek volumene – írja a Magyar Nemzet. A Világgazdaság a Magyar Labdarúgó Szövetség operatív igazgatójával közöl interjút.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018