INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

elsősegély

2019.08.22. 05:42

A kagylók adták a legtöbb munkát a Vöröskeresztnek a Balatonnál

Egy életmentés és közel háromezer szakszerűen ellátott sérülés – ez az idei Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat (BESZ) mérlege. A Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtóinak idén is a kagylók okozta sérülések és kisebb sportsérülések adták a legtöbb feladatot.
2018.12.23. 12:03

Megkönnyítik a jogosítványszerzést jövőre

Megváltoznak az elsősegélynyújtási ismeretek elsajátítását tanúsító igazolás bemutatásának feltételei - az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben jelent meg.
2018.06.29. 20:47

Idén is vigyáznak a balatoni fürdőzőkre – támogatásával segítheti munkájukat

Ezen a nyáron is vigyáznak a Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtói a strandolókra. Péntektől 18 balatoni strandon 304 önkéntes teljesít szolgálatot a szezonban. Munkájukat, illetve azt, hogy jövőre még több helyszínen lehessenek jelen, a 1359-es adományvonal felhívásával lehet támogatni – közölte a Magyar Vöröskereszt.
2018.02.22. 14:59

Változás a jogosítványoknál - reagált a tárca

A vezetői engedély megszerzéséhez a jövőben is el kell sajátítani az alapvető elsősegélynyújtási ismereteket - reagált a szerdán megjelent sajtóhírekre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
2017.08.23. 12:21

Segítség nélkül maradnak a Balaton-partiak

Egy életmentés és közel háromezer szakszerűen ellátott sérülés - ez az idei Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat mérlege. A Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtóinak idén is a kagylók okozta sérülések és kisebb sportsérülések adták a legtöbb feladatot.
2017.06.30. 20:14

Szükség esetén ők segítenek a nyaralóknak

Pénteken indul a balatoni elsősegélynyújtó szolgálat; a Magyar Vöröskereszt önkéntesei tavaly életet is mentettek. A Balaton-parton pihenő, szabadságukat töltő emberek számára is fontos, de azoknak a fiataloknak is, akik jobbá szeretnék tenni a világot – mondta az InfoRádiónak Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.
2017.06.02. 08:48

A kórház előtt hagytak cserben egy epilepsziás nőt

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház főbejárata előtt kapott epilepsziás rohamot tegnapra virradóra egy harminc év körüli, négy hónapos terhes nő. Több mint húsz percig feküdt az utcán, mert hiába kérték, nem küldtek hozzá mentőt, a főbejárat pedig zárva volt – tudta meg a Magyar Nemzet a nő segítségére siető taxisofőrtől.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018