INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

családtámogatás

2020.04.21. 10:33

Novák Katalin: megmaradnak a családtámogatások

A családtámogatások új fejezetnének indulása, tavaly július óta töretlen az érdeklődés – összegzett a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az InfoRádióban.
2020.01.20. 06:00

Hosszabb távon éri meg a nőknek az adómentesség

Érezhetően megterheli a költségvetést az, ha nem kell személyi jövedeladót fizetniük azoknak az édesanyáknak, akik három gyermeket szültek vagy neveltek fel - mondta az InfoRádiónak a Portfolio vezető elemzője. Ezt pedig valahogyan ellentételezni kell majd.
2019.08.06. 16:55

Előbb utalják a családtámogatásokat

A gyermeket nevelő családok már augusztus végén megkapják a szeptemberben esedékes családtámogatásokat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
2019.06.17. 10:06

Sok minden kiderült az állami ingyenmilliókról

Két hét múlva, július 1-jén új világ kezdődik a magyar családtámogatási rendszerben: nemcsak a babaváró hitel és a falusi csok indul el, hanem a meglévő csok egyes szabályait is átírta a kormány. A Portfolio.hu a változások apropóján utánajárt, mekkora összeg jutott el eddig a magyar családokhoz.
2019.05.13. 15:12

Megjelent a falusi csokra vonatkozó rendelet

Megjelent a falusi csok részleteit tartalmazó kormányrendelet a Magyar Közlönyben - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
2019.04.06. 17:26

Novák Katalin: Magyarország hivatkozási alappá vált, amikor a családtámogatásokról van szó

A magyar családpolitika eredményeit és újdonságait ismertette a Politikai Hálózat az Értékekért nevű szervezet kolumbiai csúcstalálkozóján Novák Katalin. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az MTI-nek telefonon adott interjújában szombaton kiemelte, hogy Magyarország hivatkozási alappá vált, amikor a családtámogatásokról van szó.
2019.02.11. 22:30

Az Egyesült Államok segítené Magyarországot a korrupció elleni harcban - a nap hírei

Nyáron lép életbe a családvédelmi program egy része, az szja-mentességet pedig várhatóan jövő januártól vezetik be. Magyarország új védelmi eszközöket vásárol az Egyesült Államoktól. Német mintára alakítaná át az akadémiai kutatóintézetek rendszerét a Professzorok Batthyány Köre. A nap legfontosabb hírei február 11-én.
2019.02.10. 21:49

Új családvédelmi akciótervet jelentett be a miniszterelnök - a nap hírei

Új családvédelmi akciótervet jelentett be évértékelőjében a miniszterelnök. A kormányfő évértékelőjét bírálták és a demokrácia állapotát kérték számon az ellenzéki demonstráció felszólalói.Német mintára alakítaná át az akadémiai kutatóhálózatot a Professzorok Batthyány Köre.
2019.02.10. 18:45

Ezek a miniszterelnök nagy bejelentései

A szegénység felszámolásáról, hétpontos családtámogatási csomagról, a nyelvtanulást ösztönző támogatásról és kórházfejlesztésről is beszélt 21. évértékelőjében Orbán Viktor.
2019.02.10. 14:50

Hétpontos családtámogatási csomagot jelentett be a miniszterelnök

Kedvezményes családi hitel, adómentesség a legalább négy gyermeket nevelő anyáknak, nyugdíjas gyed - egyebek mellett ezeket jelentette be évértékelő beszédében a miniszterelnök. A családtámogatási intézkedések mellett nyelvtanulási támogatásról és kórházfejlesztésről is beszélt 21. évértékelőjében Orbán Viktor.
2019.02.10. 08:33

Nem csak évet értékel idén a miniszterelnök

Idén 21. alkalommal tart évértékelőt Orbán Viktor. A miniszterelnök az előzetes bejelentések szerint ismerteti a kormány új családtámogatási intézkedéseit. A beszédet az InfoRádió élőben közvetíti és az infostart.hu-n is meghallgathatja.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018