INFORÁDIÓ
2021. december 7. kedd
Ambrus

boros anita

2021.01.05. 17:42

Klíma- és természetvédelmi akcióterv: új államtitkár az ITM-ben

Egységes szervezetben működik január 15-től az Innovációs és Technológiai Minisztériumban az energia- és klímapolitikai, illetve az építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkárság. A munka irányítását is a korábbi kettő helyett egy államtitkár végzi majd.
2020.10.19. 21:32

Már a hulladék kétharmadát újrahasznosítják itthon

Tavaly jelentősen emelkedett Magyarországon a hulladék újrahasznosításának mértéke és csökkent az egy főre jutó hulladéktermelés - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára.
2020.09.25. 08:35

Rengeteg illegálisan elhelyezett szemetet gyűjtöttek

Eddig 250 köbméter illegálisan elhelyezett hulladékot gyűjtöttek össze a MÁV Rákos állomás rendezőterületéről - mondta Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a Tisztítsuk meg az országot! kísérleti időszakának zárásakor.
2020.09.21. 16:41

Jövő év végén indulhat a betétdíjas visszaváltás

A veszprémi Pannon Egyetem kutatása szerint sokan támogatják a betétdíjas üvegvisszaváltási rendszert, a megkérdezettek többsége nagyáruházakban visszaváltó automaták elhelyezését tartaná a legcélszerűbbnek. Boros Anita, az ITM államtitkára az InfoRádiónak elmondta, hogy legkorábban 2021 végén, 2022 elején el is indulhat a rendszer.
2020.08.20. 21:28

Öt nagy területen látnak neki az illegális hulladéklerakás felszámolásának

Tisztítsuk meg az Országot! elnevezéssel projekt indul, amelynek részeként az öt leginkább szennyezett térségtípusban megkezdődik az elmúlt évtizedekben felhalmozódott, illegálisan lerakott hulladék felszámolása - mondta az InfoRádiónak Boros Anita, építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018